Voorgerechten

Koude voorgerechten

Rund
Flinterdun gesneden biefstuk van het Black Angus rund met pesto, geschaafde parmezaan, rucola, pijnboompitten en uitgebakken spekjes (Of bestel in plaats van pesto je carpaccio met truffelmayonaise). 13,50

of bestel je carpaccio als salade!

Trio
cappuccino’tje van garnalenbisque, garnalen kroketje met brioche toast, mini carpaccio’tje van langoustine en saffraanmayonaise. 14,00

Zalm
Carpaccio van gerookte en rauwe zalm met kappertjes, radijs, mierikswortelmayonaise, rode ui pickle en watercress. 12,50

Tataki
Gemarineerde en dichtgeschroeide yellowfin tonijn met koriander, wasabimayonaise, komkommer en avocado. 12,50

Steak tartare
Tartaar van bavette steak, fijn gesneden sjalotte, augurk en peper met een picalillymayonaise en een serranoham kroketje. 13,50

Vitello tonnato
Een italiaans gerecht uit de piemonte van een in een groentebouillon gekookte kalfsfricandeau met daarop een romige tonijnmayonaise, kappertjes, gedroogde tomaatjes, rode ui en rucola. 10.50

Soepen

Tomaten pomodori soep
Pomodori, ook wel Roma tomaten genoemd, hebben het voordeel dat ze minder zaadjes bevatten. Het vruchtvlees is iets steviger. Voor deze soep worden de tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we hem zachtjes indampen met basilicum en oregano en serveren wij deze met kalfsgehaktballetjes. 6,50

Bisque
Van garnalen, met rouille en canapés. 8,50

Tom kha kai
Dit is een gerecht uit de Laotianse en thaise keuken. De naam betekent letterlijk kip-galanga soep. Het gerecht wordt gemaakt van kokosmelk, galanga, citroengras en kip. Wij doen daar ook nog paddestoelen, lente-ui, koriander en groenten bij. 9,50

Gamberi gratinati
Gegratineerde gamba’s met limoen en peterselie geserveerd met onze aioli. Let op! Je moet de gamba’s nog wel even zelf pellen 🙂 12,50

Salades

Spoor
Beenham, sarranoham, noten, scharreleitje, fêtakaas, bospaddenstoelen, tomaatjes en Hollandse slasoorten. 10,00

Goat
Gegratineerde geitenkaas van de Bovense hoeve uit Waspik. Met croûtons, avocado, tomaat, serranoham, olijven, Hollandse slasoorten en honing uit het dorp. 10,00

Salade niçoise
Een klassieker die vernoemd is naar de mooie Zuid-Franse stad. Een salade met boontjes, scharreleitje, ansjovis, olijven en bij ons met gegrilde tonijn. 12,00

Ceaser salad
Wereldberoemde salade met croûtons, ansjovisvinagraitte, pancetta spek, scharreleitje, parmezaanse kaas en geroosterde kip. 11,00

De salades zijn natuurlijk ook als hoofdgerecht te bestellen . . .

Flammkuchen

Speck
Flammkuchen met crème fraîche, pancetta spek, ui en parmezaanse kaas. 9,50

Lachs
Flammkuchen met crème fraîche, gerookte zalm, ui en fetakaas. 9,50

Ziege
Flammkuchen met crème fraîche, geitenkaas, serranoham en ui. 9,50

Hugo’s Italian job

Risotto salmone
Met gerookte zalm, spinazie en grogonzola. 10,00 / 18,00

Risotto rosso
Met rode pesto, serranoham en geitenkaas. 10,00 / 18,00

Risotto truffel
Risotto met truffel, bospaddestoelen, spinazie, truffelsalami en parmezaanse kaas. 10,00 / 18,00

Pasta puttanesca
Met olijven, ansjovis, kappertjes, tomaat en parmezaan. 10,00 / 18,00

Pasta pollo
Met kippendijen, paddestoelen, peterselie en parmezaan. 10,00 / 18,00

Pasta negre
Zwarte pasta met frutti di mare. 10,00 / 18,00

De pasta’s en risotto’s kunt u ook als garnituur bij uw hoofdgerecht bestellen!

Klein pizza’tje, omdat het kan!

Pizza seranoham
Met mozarella, tomatensaus, rucola en aceto balsamico stroop. 12,50

Pizza truffelsalami
Met mozarella, tomatensaus, truffelolie en watercress. 11,00