Voorgerechten

Koude voorgerechten

Steak tartare
Tartaar van bavette steak, fijn gesneden sjalotte, augurk en peper met truffelmayonaise en een gekookt eitje.tonijn, avocado en tomatensalsa met doritos en gesmolten cheddarkaas. 11,00

Smoked eal
Tartaar van gerookte paling met komkommer, mierikswortel, groene appel, cress en rode biet. 11,50

Raw salmon
Tartaar van rauwe wilde chum zalm met appel, ei, wakame, doperwten en saffraanmayonaise. 10,00

Poke Bowl
Rauwe Chum zalm, yellowfin tonijn en coquille , gemixt met verse gezonde ingrediënten als Spaanse peper, avocado, wakamé, rode ui, komkommer en koude basmati rijst. 12.00 (of bestel je pokebowl in plaats van vis met: crispy chicken of beef teriyaki)

Carpaccio rund
Dun gesneden biefstuk van het Black Angus rund met pesto, geschaafde parmezaan, rucola, pijnboompitten en uitgebakken spekjes (Of bestel in plaats van pesto je carpaccio met truffelmayonaise). 11,50

Carpaccio zalm
Dun gesneden rauwe en gerookte zalm met mierikswortelmayo, rucola, kappertjes, rode ui en radijs. 10,50

Carpaccio tonijn
Flinterdun gesneden Yellowfin tonijn met wasabi mayonaise, cress, gember, sesam en komkommer. 11,50

Pil-Pil
Licht pittig gekruide garnalen op Spaanse wijze sissend geserveerd, met knoflook, pimento en olijfolie. 10,00

Soepen

Tomaten pomodori soep
Pomodori, ook wel Roma tomaten genoemd, hebben het voordeel dat ze minder zaadjes bevatten. Het vruchtvlees is iets steviger. Voor deze soep worden de tomaten eerst geroosterd in de oven. Daarna laten we hem zachtjes indampen met basilicum en oregano en serveren wij deze met kalfsgehaktballetjes. 6,00

Bisque
van garnalen met toast en rouille. 7,50

Tom kha kai
Dit is een gerecht uit de Laotianse en thaise keuken. De naam betekent letterlijk kip-galanga soep. We serveren dit gerecht met kokosmelk, galanga, citroengras, paddenstoelen, lente ui, kip en koriander. 9,50

Hugo’s Italian job

Risotto frutti di mare
met zeevruchten, paprika, doperwten en parmezaanse kaas. 10,00

Risotto pomodori
Risotto met pomodori tomaten, chorizo, kip, doperwten en parmezaanse kaas. 9,50

Risotto truffel
Risotto met truffel, spinazie, spek en parmezaanse kaas. 9,00

Pasta pesto
Pasta pesto met gamba’s. 10,00

Pasta truffel
Spaghetti truffel met doperwten en pancetta. 9,00

Pasta pomodori
Pasta met tomatensaus, spek en salami. 9,00

Flammkuchen

Speck
Flammkuchen met crème fraîche, pancetta spek, ui en parmezaanse kaas. 9,50

Lachs
Flammkuchen met crème fraîche, gerookte zalm, ui en fetakaas. 9,50

Ziege
Flammkuchen met crème fraîche, geitenkaas, ui en serranoham. 9,50