Disclaimer

Privacyverklaring

Bedankt voor het bezoek aan onze website. U bezoekt momenteel de website van Restaurant ‘t Spoor. Restaurant ‘t Spoor respecteert de privacy van bezoekers op haar site. Wij dragen er zorg voor dat de informatie die u aan ons beschikbaar stelt vertrouwelijk wordt behandeld. Uw privacy is voor ons van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij ze altijd netjes gebruiken.

Als u onze website bezoekt..

U kunt onze website bezoeken zonder ons informatie over uzelf te verschaffen.

Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?

We zullen u te allen tijde laten weten waarvoor wij uw persoonlijke gegevens nodig hebben en hoe we deze informatie gebruiken. Restaurant ‘t Spoor stelt deze gegevens onder geen beding zonder uw nadrukkelijke toestemming beschikbaar aan derden, behalve:

  • Aan derden die worden ingeschakeld voor uw bezoek in ons restaurant;
  • Als ons restaurant hier wettelijk toe verplicht wordt;
  • Als dit noodzakelijk is om de rechten van de gebruiker van restaurant ‘t Spoor of om de rechten van ons restaurant te beschermen.

Hoe gaat Restaurant ‘t Spoor om met veiligheid en kwaliteit?

We beschermen de kwaliteit en integriteit van uw persoonlijke informatie door de juiste technische en organisatorische maatregelen. Daar hoort tevens bij dat wij altijd zo snel mogelijk aan uw verzoek tot correctie van onjuistheden in uw persoonlijke gegevens zullen voldoen. Wij gaan zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Wij verstrekken uw gegevens in geen geval aan derden. De gegevens die u doorgeeft bij het boeken van een reservering, worden secuur bewaard in onze database.

Hoe gebruikt Restaurant ‘t Spoor ‘social media’?

Wij gebruiken social media om ons restaurant te promoten, te verbeteren en te faciliteren. Zo zijn er social media plugins op de website. Wanneer u op één van de knoppen klikt en u registreert met uw social media account, wordt informatie gedeeld met uw social media site en mogelijk getoond op uw social media profiel, zodat het gedeeld kan worden met anderen in uw netwerk.

Restaurant ‘t Spoor heeft de informatie op de website zorgvuldig samengesteld. De mogelijkheid bestaat echter dat bepaalde informatie incorrect of incompleet is. In geen enkel geval zijn wij aansprakelijk voor schade die ontstaat uit direct of indirect gebruik van materiaal afkomstig van deze website. Tevens behouden wij, Restaurant ‘t Spoor, te allen tijde het recht om zonder voorafgaande waarschuwing wijzigingen in de getoonde informatie aan te brengen.

Contactgegevens:

Restaurant ‘t SPOOR
Wendelnesseweg Oost
5161 ZA Sprang-Capelle

Telefoon: 0416-31163
e-mail: info@spoor-t.nl